H Δήμητρα Γουλά παρουσιάζει ενδοδερμικό μασάζ προσώπου με Ελβετικές βεντούζες για αντιγήρανση, λάμψη και αποτοξίνωση, στην εκπομπή Happy Day στον Alpha!

Ενδοδερμικό μασάζ σημαίνει ότι λειτουργεί σε μεγάλο βάθος στην επιδερμίδα. Ενεργοποιεί λειτουργίες του δέρματος όπως η ροή του αίματος, η λεμφική παροχέτευση – αποτοξίνωση και η σωστή θρέψη της επιδερμίδας. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή νέου κολλαγόνου ελατίνης και ιαλουρονικού, βασικά δομικά υλικά για την αντιγήρανση , ενυδάτωση και λάμψη της επιδερμίδας.

Χωρίς κρέμες – Χωρίς ενέσιμα! Το μόνο που χρειάζεστε είναι 2 λεπτά από τον χρόνο σας, ένα απλό λαδάκι και μια μικρή βεντούζα!

Αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ εξαλείφει τις ρυτίδες!

 Το λεμφικό σύστημα αντιπροσωπεύει το αποτοξινωτικό σύστημα του οργανισμού μας μια και μέσω αυτού αποβάλλονται οι βλαβερές ουσίες που δε χρειάζονται στο σώμα μας.

Επιδρά αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην οξυγόνωση του δέρματος.

Η αποτελεσματικότητά του στην αισθητική σώματος και προσώπου είναι σπουδαία μια και συμβάλει σοβαρά στη θεραπεία σοβαρών δερματικών προβλημάτων, όπως η ροδόχρους νόσος, οι ρυτίδες, η κυτταρίτιδα, το πρήξιμο στο πρόσωπο ή τις σακούλες στην περιοχή των ματιών. Βελτιώνει την υφή του ιστού διατηρώντας την ελαστικότητα του.

Δύο συνεδρίες εβδομαδιαίως (τουλάχιστον για  30 λεπτά) και σταδιακά αραιώνουν.

 

Ενδοσκοπικό μασάζ προσώπου με Ελβετικές βεντούζες