Η ακμή δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο των εφήβων, αλλά και των ενηλίκων. Πέρα από την εκ γενετής υπέρ-λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων (λιπαρότητα) και το στρες, η κακή διατροφή και οι ορμονικές διαταραχές είναι παράμετροι που συνδέονται με την ακμή. Οι βλάβες που προκαλεί (σπυράκια, εξανθήματα, φλεγμονή) συνήθως εμφανίζονται στο πρόσωπο, αλλά μπορεί, επίσης, να παρατηρηθούν στην πλάτη ή οπουδήποτε άλλου στο σώμα. Οι φυσικές θεραπείες και τα ολιστικά προϊόντα του Dimitra Goula Boutique institute έχουν αποδείξει σε βάθος 20 ετών της επιτυχημένης εφαρμογής τους την αποτελεσματικότητα τους σε όλα τα στάδια και επίπεδα της ακμής. Με εντελώς φυσικό τρόπο εφαρμόζουμε ένα εξατομικευμένο ολιστικό πρόγραμμα θεραπείας το οποίο πρώτα αντιμετωπίζει τις φλεγμονές, έπειτα ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και φαγεσώρων και τέλος εξαλείφει τυχόν εναπομείναντα σημάδια και ουλές.

Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν θέμα με την ακμή, έχουν δοκιμάσει πολλές θεραπείες κλασικού και εναλλακτικού τύπου, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό καταλήγουν πλέον σ’ εμάς, πολύ επιφυλακτικοί και απογοητευμένοι. Δουλεύοντας 20 χρόνια επάνω σε αυτό το θέμα με ολιστική αντιμετώπιση και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο αποτέλεσμα των θεραπειών και των προϊόντων μας για την ακμή, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα δικά μας ολιστικά προϊόντα δεν συνδυάζονται με άλλα συμβατικά καλλυντικά, γιατί μειώνεται η αποτελεσματικότητά τους.

 

Ακμή – σταφυλόκοκκος

ο σταφυλόκοκκος είναι ένα φυσικό βακτήριο του δέρματος, το οποίο όλοι οι άνθρωποι έχουμε και υπέρ αναπτύσσεται και επιμολύνεται, όταν πέφτει η φυσική άμυνα του οργανισμού. Στις κλασικές – ιατρικές θεραπείες χρησιμοποιώντας αντισηπτικά και στυπτικά καλλυντικά σκοτώνονται τα συγκεκριμένα βακτήρια, όπως και πολλά άλλα προστατευτικά βακτήρια του δέρματος.

 

Η ολιστική θεραπεία ενδυναμώνει την φυσική άμυνα του δέρματος ενάντια στα μικρόβια, προάγοντας την ισορροπία του φυσικού  pH και των φυσικών βακτηρίων έτσι ώστε το δέρμα να εξισορροπεί την χλωρίδα του και να μην αναπτύσσει μολυσματικές βλάβες, σπυράκια (μολυσματική, κυστική, φαγεσωρική ακμή).

Με τη θεραπεία μας βελτιώνεται ταυτόχρονα η ανάπλαση του δέρματος, ώστε να μπορεί να επουλώσει πλήρως τα ερυθρά και ανάγλυφα σημάδια ακμής, ενώ παράλληλα ρυθμίζεται η έκκριση του περιττού σμήγματος και συρρικνώνονται οι διεσταλμένοι πόροι.

 

Δεν σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα μεμονωμένο προϊόν γιατί δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε όλη τη σειρά, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε τη θεραπεία σας δοκιμάζοντας μια γκάμα 9 δειγμάτων που περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη σειρά των πανάδων (αξίας 45€), ώστε να αισθανθείτε την ολοκληρωμένη δράση της θεραπείας στο σπίτι.

Προτεινόμενα προϊόντα