Σε αυτή τη σελίδα σας δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσετε κάποια στοιχεία για την επιδερμίδα σας, τα οποία θα μας βοηθήσουν να εξατομικεύσουμε τα καλλυντικά σας. Τα εξατομικευμένα καλλυντικά συμβάλουν στην στοχευμένη θεραπεία των επιδερμικών σας ατελειών. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με την επιδερμίδα του. Με βάση τη δερμοδιάγνωσή σας, συνδυάζουμε τον βασικό τύπο της επιδερμίδας σας σε σχέση με πολλούς άλλους παράγοντες όπως η διατροφή, οι κλιματολογικές συνθήκες, το στρες, το ορμονικό σας προφίλ, τις καθημερινές σας συνήθειες, για να συνθέσουμε τα δικά σας μοναδικά καλλυντικά.
Στοιχεία
Εφόσον επιθυμείτε στείλτε μας έως 3 φωτογραφίες σας για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για την ανάγκη της επιδερμίδας σας
Ανάγκη
Γενικά
Πρόσωπο
Μάτια
Χείλη
Λαιμός
Μαλλιά
Σώμα
Διατροφή
Τα δεδομένα σας αποστέλλονται στο info@dimitragoula.gr με σκοπό την επικοινωνία μαζί σας και δεν αποστέλλονται σε τρίτους. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αιτηθείτε να σας στείλουμε τα δεδομένα σας ή να τα διαγράψουμε, στέλνοντας μας email στο info@adimitragoula.gr. Παρακαλούμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου για περισσότερες πληροφορίες.