Η ροδόχρους νόσος με ή χωρίς φλεγμονές, είναι ένα δερματικό αυτοάνοσο (υπερευαισθησία των αγγείων) που ταλαιπωρεί αυτήν την στιγμή ένα τεράστιο ποσοστό πληθυσμού. Η θεραπεία μας προσφέρει απόλυτη ίαση, ανακουφίζει από το αίσθημα της ζέστης και της δυσανεξίας, ενδυναμώνει το περίβλημα των αγγείων και κάνει την επιδερμίδα πιο ανθεκτική σε σχέση με τους εξωγενείς παράγοντες που ενεργοποιούν την πάθηση ( κρύο, ζέστη , ήλιος, αέρας, διατροφή).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τη στιγμή που κάποιος χρησιμοποιεί την πλήρη σειρά της ροδόχρους αρχίζει αμέσως να νιώθει ανακούφιση, μειώνεται άμεσα το αίσθημα της ζέστης, ενώ σε 1 μήνα εφαρμογής, παρατηρείται μείωση της ερυθρότητας στην επιδερμίδα μέχρι να φτάσει στην πλήρη ίαση.

Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν το αυτοάνοσο της Ροδόχρους έχουν δοκιμάσει πολλές θεραπείες κλασικού και εναλλακτικού τύπου, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό καταλήγουν πλέον σ’ εμάς, πολύ επιφυλακτικοί και απογοητευμένοι. Δουλεύοντας 20 χρόνια επάνω σε αυτό το θέμα με ολιστική αντιμετώπιση και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο αποτέλεσμα των θεραπειών και των προϊόντων μας για τη Ροδόχρους, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα ολιστικά προϊόντα έχουν τελείως διαφορετική δράση, από εκείνα που περιέχουν συντηρητικά και ενισχυτές διαπερατότητας. Για τον λόγο αυτό, δεν είναι καλό να συνδυάζονται με οποιοδήποτε άλλο προϊόν, για να δείτε το αποτέλεσμα που υπόσχονται και μπορούν να προσφέρουν. Εάν επιθυμείτε πραγματικά να θεραπεύσετε τη Ροδόχρους με τον δικό μας ολιστικό τρόπο, που υπόσχεται απόλυτη ίαση, χρειάζεται να χρησιμοποιείτε όλη τη σειρά μας.

Δεν σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα μεμονωμένο προϊόν γιατί δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Παρόλα αυτά, επειδή κατανοούμε την επιφυλακτικότητα στη χρήση νέων προϊόντων και επειδή είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα μας θα σας βοηθήσουν και θα σας ανακουφίσουν άμεσα, έχετε την επιλογή να αγοράσετε μια γκάμα 9 δειγμάτων που περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη σειρά της ροδόχρους (αξίας 45€), ώστε να αισθανθείτε την ολοκληρωμένη δράση της θεραπείας μας στο σπίτι πριν προβείτε στην ολοκληρωμένη αγορά σας.

Προτεινόμενα προϊόντα