Question Γιατί φυσικά καλλυντικά;
Answer

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους τα φυσικά καλλυντικά είναι η λογική επιλογή για την φροντίδα της επιδερμίδας σας.

Είμαι σίγουρη ότι δοκιμάζοντας τα φρέσκα, χειροποίητα φυσικά καλλυντικά My Handmade Beauty θα καταλάβετε την διαφορά από τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε τώρα και θα τα εμπιστευτείτε για την φροντίδα της επιδερμίδας σας, που είναι μοναδική όπως εσείς.

Question Πόσο φυσικά είναι τα χειροποίητα καλλυντικά;
AnswerΟι φυσικές πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στα καλλυντικά μας είναι απόλυτα συμβατές με τον οργανισμό μας και για αυτόν τον λόγο διεισδύουν σε βάθος εύκολα και γρήγορα χωρίς την βοήθεια χημικών ενισχυτών διαπερατότητας.

Τα καλλυντικά My Handmade Beauty έχουν 0% χημικά συντηρητικά, 0% έκδοχα, 0% χρώμα, 0% άρωμα. Όλες οι πρώτες ύλες μας είναι βιολογικές. Μεγάλη γκάμα από αιθέρια έλαια, βότανα , λάδια και κρέμες βάσης, cold cream, αλόη βέρα, βιταμίνες και πολλές άλλες πρωτογενείς φυσικές ουσίες μας επιτρέπουν να συνθέτουμε και να δημιουργούμε το κατάλληλο καλλυντικό προϊόν για εσάς.

Question Γιατί εξατομικευμένα καλλυντικά;
AnswerΚάθε επιδερμίδα είναι μοναδική και έχει διαφορετικές απαιτήσεις σε διάφορες χρονικές στιγμές. Τα βιομηχανικά καλλυντικά απευθύνονται σε έναν «μέσο όρο» δέρματος, που μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό από το δικό σας. Τα εξατομικευμένα καλλυντικά που θα παρασκευάσω ειδικά για εσάς θα καλύψουν ευεργετικά τις μοναδικές ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

Αν δε μπορείτε να έλθετε στο Dimitra Goula Boutique Institute για να σας δω προσωπικά, σας παρακαλώ να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιο Δερμοδιάγνωσης που θα μου δώσει τα απαραίτητα στοιχεία για να παρασκευάσω τα δικά σας εξατομικευμένα καλλυντικά. Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία θα επικοινωνήσω προσωπικά μαζί σας.

Question Πόσο καιρό διατηρούνται τα φυσικά καλλυντικά χωρίς χημικά συντηρητικά;
Answer

Τα φρέσκα καλλυντικά μου περιέχουν βιολογικά αιθέρια έλαια τα οποία είναι ισχυρά φυσικά συντηρητικά. Πρέπει να διατηρούνται σε δροσερό μέρος χωρίς ήλιο ή στο ψυγείο. Ο χρόνος ζωής τους είναι έως 3 μήνες (κρέμες) και έως 6 μήνες (λάδια).

Επαρκές διάστημα αν σκεφτούμε ότι ο μέσος χρόνος για να καταναλωθεί μια κρέμα προσώπου 60ml είναι 45 μέρες. Θα συγκρίνατε ποτέ τα θρεπτικά στοιχειά μιας κονσέρβας με ένα φρέσκο φαγητό που χρειάζεται ψυγείο για να συντηρηθεί; Θα προτιμούσατε να τρώτε κονσέρβες για να μην μπαίνετε στον κόπο να πηγαίνετε μέχρι το ψυγείο σας; Γιατί να το κάνετε στην επιδερμίδα σας;

Question Είναι τα φυσικά καλλυντικά το ίδιο δραστικά με τα συνθετικά;
Answer

Όχι! Τα φρέσκα, φυσικά καλλυντικά είναι πολύ πιο δραστικά από τα συνθετικά γιατί είναι απόλυτα συμβατά με τα κύτταρα μας πράγμα που σημαίνει πως διεισδύουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα, δρουν άμεσα και δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό μας!

Σκεφθείτε αν έχει την ίδια θρεπτική αξία μια κονσέρβα με ένα φρέσκο φαγητό…

Question Τα φυσικά ή βιολογικά καλλυντικά είναι συνήθως ακριβότερα από τα βιομηχανικά.
Answer

Συνήθως τα εμπορεύσιμα βιολογικά καλλυντικά έχουν πολύ ακριβό κόστος λόγο της μικρής διάρκειας ζωής τους και των ακριβών πρώτων υλών τους. Όταν ένα προϊόν έχει μικρό χρόνο ανάλωσης και δεν αγοραστεί από τον καταναλωτή στην ώρα του αλλοιώνεται. Αυτό συνεπάγεται οικονομική ζημιά για τις εταιρείες, που αναγκάζονται να βάζουν ψηλές τιμές για να καλύψουν τις απώλειες.

Η δική μας παραγωγή μας είναι εξατομικευμένη και τα καλλυντικά παρασκευάζονται την στιγμή της παραγγελίας, είναι πραγματικά φρέσκα δηλαδή. Αυτό μας επιτρέπει, παρόλο που χρησιμοποιούμε τις καλύτερες και ακριβότερες πρώτες ύλες να έχουμε πολύ λογικές τιμές, καθώς δεν έχουμε έξοδα αποθήκευσης και διανομής. Στόχος μας να μπορέσουμε να μεταδώσουμε το πάθος μας για τα φρέσκα καλλυντικά και να μπορεί ο καθένας να τα αποκτήσει.

Question Πως εξαργυρώνω τον κωδικό της δωροεπιταγής που έχω λάβει;
AnswerΟ κωδικός κουπονιού ή δωροεπιταγής εισάγεται στο πεδίο “Κουπόνι” το οποίο θα βρείτε κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας
Question Πως παραγγέλνω εξατομικευμένα, χειροποίητα φυσικά καλλυντικά «για εσάς» από τον ιστότοπο dimitragoula.gr;
Answer

Για να αγοράσετε εξατομικευμένα φυσικά καλλυντικά της Δήμητρας Γουλά «για εσάς» σας ζητώ να κάνετε Εγγραφή στο dimitragoula.gr και να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιο Δερμοδιάγνωσης. Έτσι θα μπορέσω να παρασκευάσω εξατομικευμένα καλλυντικά ειδικά για εσάς που θα περιέχουν τα κατάλληλα υλικά, στις σωστές αναλογίες, για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας.

Εάν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας για εξατομικευμένα, χειροποίητα φυσικά καλλυντικά «για εσάς» χωρίς να συμπληρώσετε το Ερωτηματολόγιο Δερμοδιάγνωσης θα επικοινωνήσω μαζί σας για να καθορίσουμε μαζί τις συγκεκριμένες ανάγκες της δικής σας επιδερμίδας και να μπορέσω να παρασκευάσω τα δικά σας καλλυντικά.

Question Πως θα κάνω Εγγραφή στο www.dimitragoula.gr και πως θα συμπληρώσω το Ερωτηματολόγιο Δερμοδιάγνωσης;
Answer

Κάνοντας Εγγραφή στο dimitragoula.gr μπορείτε να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας και να ενημερώνεστε για την πρόοδο τους. Επίσης θα μπορέσετε να κάνετε όλες τις επόμενες παραγγελίες σας πολύ εύκολα.

 • Στην σελίδα εγγραφής θα σας ζητηθεί να καταχωρήσετε το Όνομα Χρήστη, την διεύθυνση e-mail και το Password σας. Προσοχή το username πρέπει να έχει 3 εως 30 λατινικούς χαρακτήρες & αριθμούς χωρίς κενά και σύμβολα. Επιτρέπονται οι πάυλες – και _ Το password πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.
 • Αφού τα συμπληρώσετε θα σας σταλεί ένα e-mail στην διεύθυνση που μας δώσατε το οποίο θα περιέχει έναν Σύνδεσμο (link) Ενεργοποίησης Λογαριασμού στο οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ. Η διαδικασία αυτή είναι απαραίτητη για να ελέγξουμε ότι η διεύθυνση e-mail που μας δίνετε είναι σωστή.
 • Εάν δεν λάβετε αυτό το e-mail επιβεβαίωσης, σας παρακαλούμε να ελέγξετε τον Φάκελλο Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας του προγράμματος που χρησιμοποιείτε. Δυστυχώς πολλά φίλτρα Ανεπιθύμητης Αλληλογραφίας “κόβουν” μηνύματα που είναι καθ’ όλα νόμιμα και έχουν ζητηθεί από τον Χρήστη. Αν το μήνυμα μας (έρχεται από info@dimitragoula.gr) βρίσκεται εκεί ανοίξτε το και κάνετε κλικ στον Σύνδεσμο (link) Ενεργοποίησης Λογαριασμού.
 • Εάν δεν βρείτε το e-mail επιβεβαίωσης σας παρακαλούμε να επαναλάβετε την διαδικασία εγγραφής ελέγχοντας προσεκτικά το e-mail σας. Αρκετοί χρήστες πληκτρολογούν λάθος το e-mail τους και δεν προχωρά η εγγραφή τους.
 • Μόλις κάνετε κλικ στον Σύνδεσμο (link) Ενεργοποίησης θα κατευθυνθείτε στον Λογαριασμό σας. Σας παρακαλώ να συμπληρώσετε προσεκτικά το Ερωτηματολόγιο Δερμοδιάγνωσης, όπως επίσης και το ονοματεπώνυμό σας, την ημερομηνία γέννησης και τις διευθύνσεις σας. Όλα τα στοιχεία που μας δίνετε είναι εμπιστευτικά σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου μας.
 • Μόλις τελειώσετε μπορείτε να κάνετε κλικ στην «Τσάντα μου» και να συνεχίσετε κανονικά με την παραγγελία σας.

Question Ωραία συμπλήρωσα τα στοιχεία μου και το Ερωτηματολόγιο Δερμοδιάγνωσης, πως προχωρώ στην παραγγελία μου για εξατομικευμένα φυσικά καλλυντικά της Δήμητρας Γουλά «για εσάς»;
Answer

 • Κάνετε κλικ στην «Τσάντα μου». Αν θέλετε να αγοράσετε και κάτι άλλο κάνετε κλικ στο «Συνέχεια αγορών». Αν όχι, κάνετε κλικ στο «Παραγγελία».
 • Θα κατευθυνθείτε στην Φόρμα Παραγγελίας όπου θα πρέπει να επιλέξετε Τρόπο Αποστολής (λεπτομέρειες ΕΔΩ) και Τρόπο Πληρωμής (λεπτομέρειες ΕΔΩ).
 • Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή παρατήρηση σχετικά με την παραγγελία σας παρακαλούμε να το καταχωρήσετε στο πεδίο «Σχόλια».
 • Στην συνέχεια κάνετε κλικ στο «Καταχώρηση Παραγγελίας». Αν έχετε επιλέξει σαν Τρόπο Πληρωμής «Πιστωτική Κάρτα» ή «PayPal» θα ανακατευθυνθείτε στον ιστότοπο της Eurobank ή του PayPal αντίστοιχα, όπου θα μπορέσετε να πληρώσετε με ασφάλεια την παραγγελία σας.
 • Προσοχή, όταν πληκτρολογείτε τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας στην σελίδα της Eurobank να μην αφήνετε κενά μεταξύ των αριθμών και η ημερομηνία λήξης να είναι τέσσερα ψηφία χωρίς κάθετο (/)

Question Που βρίσκεται ο τιμοκατάλογος για τις θεραπείες αισθητικής;
Answer

Στο Dimitra Goula Boutique Institute εφαρμόζουμε μια μεγάλη γκάμα εξατομικευμένων θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και την ηλικία σας.

Για να μπορέσω να καθορίσω ποιες θεραπείες ή συνδυασμός θεραπειών θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα για εσάς και να σας ενημερώσω για το κόστος τους θα πρέπει να κάνω μια δερμοδιάγνωση στο Ινστιτούτο ή να κάνετε εγγραφή στο website μας και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο δερμοδιάγνωσης.

Οι τιμές μας είναι πολύ φιλικές και ξεκινούν από 25 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες για τις θεραπείες μας και ραντεβού για μια πρώτη γνωριμία και δερμοδιάγνωση παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το 210-6421031 (Ώρες λειτουργίας Τρίτη – Τετάρτη – Παρασκευή: 12.00 – 20.00, Πέμπτη: 14.00 – 22.00, Σάββατο: 10.00 – 18.00).

Question Πως ξέρω ότι οι συναλλαγές μου είναι ασφαλείς;
Answer

Όλες οι συναλλαγές για χρέωση πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται από την Eurobank. Η Eurobank, μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες, παρέχει ασφαλείς servers για όλες τις παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, που χειρίζονται με ασφάλεια όλα τα προσωπικά δεδομένα, με κωδικοποίηση βιομηχανικών προδιαγραφών.

Μπορείτε να δείτε το εικονίδιο με το λουκετάκι που πιστοποιεί την ταυτότητα της τράπεζας και την ασφάλεια της συναλλαγής. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε για τις συναλλαγές σας το PayPal, μια διεθνώς αναγνωρισμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγών.

Question Φόροι, Τελωνεία και τρόπος αποστολής;
Answer

Αποστολή

Οι αποστολές μας γίνονται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για το εξωτερικό και/ή με εταιρεία κούριερ για την Ελλάδα. Μόλις σταλεί η παραγγελία σας θα ειδοποιηθείτε με e-mail που θα περιέχει τον αριθμό συστημένης αποστολής (voucher).

Φόροι

Οι τιμές μας δεν περιλαμβάνουν φόρους και τελωνειακά τέλη που πιθανόν να απαιτήσουν κάποιες χώρες κατά την παραλαβή της αποστολής και που επιβαρύνουν τον παραλήπτη.

Μεταφορά

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην συσκευασία των προϊόντων μας. Ζητούμε εν τούτοις από τους πελάτες μας να ελέγχουν τις παραγγελίες τους πριν από την παραλαβή. Εάν μια παραγγελία φτάσει στον προορισμό της αλλά θεωρηθεί κατεστραμμένη, παρακαλούμε να μην παραληφθεί από το ταχυδρομείο αλλά να επιστραφεί με την ένδειξη “Επιστροφή στον Αποστολέα”.

Κατόπιν ελέγχου θα αντικαταστήσουμε την παραγγελία ή θα επιστρέψουμε το αρχικό της κόστος (επιλογή του πελάτη).

Question Πόσο καιρό κάνει να φτάσει στον προορισμό της μια παραγγελία;
Answer

Οι τρόποι αποστολής και οι χρόνοι παράδοσης περιγράφονται αναλυτικά εδώ .

Question Εάν δεν παραλάβω αυτό που περιμένω;
Answer

Καθώς όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται συστημένες έχουμε ένα πολύ μικρό ποσοστό αποτυχημένων παραδόσεων. Σε κάθε παραγγελία ενημερώνουμε τον παραλήπτη για τον αριθμό (voucher) της συστημένης επιστολής των Ελληνικών Ταχυδρομείων ή της εταιρείας κούριερ.

Εάν, για κάποιον ανεξάρτητο από εμάς λόγο, δεν παραλάβετε τα προϊόντα που παραγγείλατε, εγγυόμαστε ότι θα τα στείλουμε ξανά ή ότι θα επιστρέψουμε όλο το ποσόν που χρεώθηκε, συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών τελών από το Dimitra Goula Boutique Institute προς τον παραλήπτη.

Πρέπει να περιμένουμε 30 ημέρες από την αποστολή για να υποβάλλουμε αίτηση αναζήτησης στα ΕΛΤΑ. Μόλις τα ΕΛΤΑ πιστοποιήσουν ότι πράγματι δεν παραδόθηκε η παραγγελία προχωρούμε άμεσα σε επιστροφή χρημάτων ή επανάληψη της αποστολής.

Question Μπορώ να παραγγείλω χωρίς να χρεώσω την πιστωτική μου κάρτα;
Answer

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές και μέσω PayPal. Μπορείτε να παραγγείλετε “επί αντικαταβολή” αλλά μόνον στην Ελλάδα με επιπλέον χρέωση 3 ευρώ.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής «Παραλαβή από το Ινστιτούτο», οπότε θα εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παραλαβή της και δεν θα χρεωθείτε με μεταφορικά.