Η έντονη και κατά τόπους δυσχρωμία του δέρματος είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων μαζί. Ο ήλιος, οι ορμονικές διαταραχές και οι ενισχυτές διαπερατότητας που βρίσκονται σε κάθε καλλυντικό που δεν συντηρείται στο ψυγείο είναι 3 βασικές αιτίες. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνετε είναι να μην πανικοβάλλεστε. Οι γυναίκες συνήθως μετά το καλοκαίρι παρατηρούν κάποιες καφέ κηλίδες στο πρόσωπό τους και αμέσως αρχίζουν τα πίλινγκ, τις λευκαντικές κρέμες και αγοράζουν ότι γράφει πάνω «λεύκανση προσώπου». Στην πραγματικότητα οι πανάδες δεν είναι ένα επιφανειακό θέμα που θα φύγει αφαιρώντας απλά 3 στιβάδες επιδερμίδας. Χρειάζεται να ρυθμιστεί μια ουσία που λέγεται τυροσίνη και ευθύνεται για την ομοιόμορφη έκκριση της μελανίνης στην επιδερμίδα. Οι φυσικές θεραπείες που πρεσβεύουμε στο Dimitra Goula Boutique Institute είναι απόλυτα αποτελεσματικές και αντιμετωπίζουν το θέμα των πανάδων στη ρίζα του.

Κατανοούμε ότι οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν θέμα με τις πανάδες, έχουν δοκιμάσει πολλές θεραπείες κλασικού και εναλλακτικού τύπου, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό καταλήγουν πλέον σ’ εμάς, πολύ επιφυλακτικοί και απογοητευμένοι. Δουλεύοντας 20 χρόνια επάνω σε αυτό το θέμα με ολιστική αντιμετώπιση και έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο αποτέλεσμα των θεραπειών και των προϊόντων μας για τις πανάδες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι τα ολιστικά προϊόντα έχουν τελείως διαφορετική δράση, από εκείνα που περιέχουν συντηρητικά, ενισχυτές διαπερατότητας και λευκαντικούς παράγοντες. Δρουν ενζυμικα, από μέσα προς τα έξω εξισορροπώντας σιγά – σιγά την διαταραχή της έκκρισης μελανίνης και αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα στην ρίζα του. Ταυτόχρονα ενδυναμώνουν την επιδερμίδα από έξω έτσι ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει τις επιβαρυντικές συνέπειες του περιβάλλοντος που συμβάλουν με την σειρά τους στην διαταραχή της μελανίνης.

Για τον λόγο αυτό, τα προϊόντα μας είναι καλό να χρησιμοποιούνται μόνα τους και να μην συνδυάζονται με άλλα προϊόντα του εμπορίου τα οποία έχουν εντελώς διαφορετική λευκαντική προσέγγιση.

Δεν σας προτείνουμε να αγοράσετε ένα μεμονωμένο προϊόν γιατί δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και που γνωρίζουμε ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε όλη τη σειρά, σας προτείνουμε να ξεκινήσετε τη θεραπεία σας δοκιμάζοντας μια γκάμα 10 δειγμάτων που περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη σειρά των πανάδων (αξίας 45€), ώστε να αισθανθείτε την ολοκληρωμένη δράση της θεραπείας στο σπίτι.

Προτεινόμενα προϊόντα