Μαύροι κύκλοι στα μάτια. Πως να τους αντιμετωπίσετε.

Μαύροι κύκλοι στα μάτια

Οι μαύροι κύκλοι είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στον καθένα. Σε μερικούς ανθρώπους οι μαύροι κύκλοι στα μάτια μπορεί να είναι πιο εμφανείς χωρίς ωστόσο να υπάρχει σαφής αιτιολογία. Όταν εμφανίζονται σε μικρές ηλικίες, ευθύνεται σίγουρα η κληρονομικότητα. Όταν όμως εμφανίζονται μετά τα 30, έχουν σχέση με τις συνέπειες του χρόνου στην επιδερμίδα μας και τις καθημερινές μας συνήθειες

Δύο πράγματα κάνουν το δέρμα κάτω από τα μάτια να φαίνεται πιο σκούρο:

Άλλος παράγοντας που δίνει τη σκούρα αίσθηση είναι η ξηροδερμία. Αν η επιδερμίδα είναι ξηρή και «τραβάει», τότε δείχνει σίγουρα πιο θαμπή και γκρίζα. Οι μαύροι κύκλοι είναι επίσης αποτέλεσμα της φυσικής ανατομίας του προσώπου. Αν οι βολβοί των ματιών, ανατομικά, βρίσκονται αρκετά μέσα στην κρανιακή κοιλότητα, είναι λογικό να προκαλείται μια φυσική εσοχή, η οποία δίνει την αίσθηση της σκιάς

Τι είναι οι μαύροι κύκλοι στα μάτια;

Τι επιδεινώνει τους μαύρους κύκλους;

TIP

Όταν κάποιος εμφανίσει ξαφνικά μαύρους κύκλους, ενώ πριν δεν είχε, ή αν οι μαύροι κύκλοι που ήδη υπήρχαν γίνουν πιο έντονοι, καλό θα ήταν να ελέγξει κάποια ζωτικά όργανα που σχετίζονται με αυτούς, όπως το συκώτι, το έντερο και το στομάχι

Φυσική θεραπεία για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων στα μάτια

Αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων

Η αισθητική ιατρική μελετάει χρόνια το πρόβλημα των μαύρων κύκλων, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Για να μειωθεί το πλούσιο
αγγειακό πλέγμα, εφαρμόζεται ένα ειδικό λέιζερ, ενώ για τη μελανίνη, ένα λέιζερ αφαίρεσης χρωστικών στοιχείων. Όμως, ούτε με αυτά έχουμε ένα απολύτως ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τα ειδικά αυτοκόλλητα που χρησιμοποιούνται ως μάσκες ματιών,
εμπλουτισμένα με λευκαντικά στοιχεία και οι διάφορες εξειδικευμένες αισθητικές θεραπείες δίνουν λάμψη στα βλέφαρα, αλλά δεν πετυχαίνουν ένα μόνιμο αποτέλεσμα και πρέπει συνεχώς να επαναλαμβάνονται.

Εφαρμογή του κονσίλερ

Μην απλώνετε το κονσίλερ σε όλη την κάτω περιοχή των ματιών, αλλά στο σημείο που κάνει πιο έντονη σκιά (από την έσω κόγχη, η πιο βαθιά γραμμή που κατεβαίνει σχεδόν παράλληλα με τη μύτη). Βάλτε αρκετή ποσότητα μόνο μέσα στην εσοχή και ταμπονάρετε απαλά με το δάχτυλό σας, μέχρις ότου δέσει ομοιόμορφα με το υπόλοιπο δέρμα.

Φυσική μάσκα για τους μαύρους κύκλους

Διαβάστε επίσης

Ρόφημα αποτοξίνωσης

Νιώθετε κούραση, χωρίς να έχετε στ’ αλήθεια κουραστεί; Έχετε συχνά μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας; Είναι το δέρμα σας θαμπό; Έχετε δυσκολία στη χώνεψη; Αν τα παραπάνω συμπτώματα

Μάσκα αδυνατίσματος με φύκια και αργιλική λάσπη για το τοπικό πάχος – ψωμάκια

Οι γυναικείες λιποαποθήκες βρίσκονται στην περιοχή των γλουτών και των μηρών, κάτι που σημαίνει πως κληρονομικά έχουμε περισσότερα λιποκύτταρα σε αυτές τις περιοχές. Αίτια τοπικού πάχους: Κληρονομικότητα Καθιστική ζωή Κακή

Go to top

New luxury samples!

Σας παρουσιάζουμε τα νέα, γυάλινα «luxury samples» μας!
Πλέον, έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε στο καλάθι σας δείγματα από την «Classic collection» μας! Σε κάθε καλλυντικό θα βρείτε το αντίστοιχο κουμπί “Αγορά luxury δείγματος”

* Σε όλες τις παραγγελίες σας, αποστέλλονται δωρεάν «luxury samples»  ανάλογα με το συνολικό ποσό, τα οποία επιλέγονται από εμάς, βάσει διαθεσιμότητας.

Απαλλαγείτε από την ακμή

Η ακμή δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο των εφήβων, αλλά και των ενηλίκων. Πέρα από την εκ γενετής υπέρ-λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων (λιπαρότητα) και το στρες, η κακή διατροφή και οι ορμονικές διαταραχές είναι παράμετροι που συνδέονται με την ακμή. Με εντελώς φυσικό τρόπο εφαρμόζουμε ένα εξατομικευμένο ολιστικό πρόγραμμα θεραπείας το οποίο πρώτα αντιμετωπίζει τις φλεγμονές, έπειτα ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και φαγεσώρων και τέλος εξαλείφει τυχόν εναπομείναντα σημάδια και ουλές.

*Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε όλη την σειρά χωρίς να μπερδεύετε τα φρέσκα προϊόντα με αλλά συνθετικά .

Απαλλαγείτε από τη ροδόχρους νόσο​

Η ροδόχρους νόσος με ή χωρίς φλεγμονές, είναι ένα δερματικό αυτοάνοσο (υπερευαισθησία των αγγείων) που ταλαιπωρεί αυτήν την στιγμή ένα τεράστιο ποσοστό πληθυσμού. Η θεραπεία μας προσφέρει απόλυτη ίαση, ανακουφίζει από το αίσθημα της ζέστης και της δυσανεξίας, ενδυναμώνει το περίβλημα των αγγείων και κάνει την επιδερμίδα πιο ανθεκτική σε σχέση με τους εξωγενείς παράγοντες που ενεργοποιούν την πάθηση ( κρύο, ζέστη , ήλιος, αέρας, διατροφή).

*Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε όλη την σειρά χωρίς να μπερδεύετε τα φρέσκα προϊόντα με αλλά συνθετικά .

Απαλλαγείτε από τις πανάδες για πάντα!

Οι πανάδες δεν είναι ένα επιφανειακό θέμα που θα φύγει αφαιρώντας απλά 3 στιβάδες επιδερμίδας. Χρειάζεται να ρυθμιστεί μια ουσία που λέγεται τυροσίνη και ευθύνεται για την ομοιόμορφη έκκριση της μελανίνης στην επιδερμίδα. Τα καλλυντικά μας δρουν στην ρίζα του προβλήματος. Ρυθμίζουν εσωτερικά τα ένζυμα που δίνουν εντολή στην μελανίνη να εκκριθεί, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στις υπεριώδεις ακτίνες.

*Για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε όλη την σειρά χωρίς να μπερδεύετε τα φρέσκα προϊόντα με αλλά συνθετικά .

είπαν για εμάς

Read More
Dimitra Goula’s philosophy is simple: Use on your skin only what you would put in your mouth!
Read More
Dimitra Goula is a serious student of organic beauty techniques, and a true believer in plant healing and holistic medicine.
Read More
Dimitra Goula is the source of many Greek celebrity’s flawless looks. Some of her natural products contain a secret compilation of ancient herbs.
Read More
Dimitra Goula is a modern-day alchemist, passionately committed to crafting products made from the purest organic ingredients.
Read More
Organic, natural and without chemicals, every product in her artisanal skincare care is filled with ancient herbs.
Previous
Next
είπαν για εμάς
Dimitra Goula’s philosophy is simple: Use on your skin only what you would put in your mouth!

Dimitra Goula is a serious student of organic beauty techniques, plant healing and holistic medicine

Source of many Greek celebrity’s flawless looks. Some of her products contain a secret compilation of ancient herbs.
Dimitra Goula is a modern-day alchemist, spent years researching the efficacy of an array of natural elements
Organic, natural and without chemicals, every product in her artisanal skincare care is filled with ancient herbs.