Σαμπάνια ονομάζεται αποκλειστικά και μόνο το αφρώδες κρασί
που παράγεται στην περιοχή της Καμπανίας, στη Γαλλία. Οτιδήποτε άλλο αφρώδες δεν μπορεί παρά να περιοριστεί στον όρο «αφρώδης οίνος».
Η τέχνη της παραγωγής της σαμπάνιας τοποθετείται χρονικά στα
τέλη του 17ου αιώνα και αποδίδεται στον Ντομ Πιερ Περινιόν,
ένα βενεδικτίνο μοναχό, ο οποίος ανακάλυψε τυχαία τη μέθοδο
παραγωγής ενός νέου τύπου κρασιού με φυσαλίδες. Τα σταφύλια
που χρησιμοποιούνται για τη σαμπάνια είναι τριών ειδών ποικιλίες Pinot: δύο κόκκινες (Pinot Noir, Pinot Meunier) και μια λευκή
(Pinot Chardonnay). Η σαμπάνια που προέρχεται μόνο από λευκά
σταφύλια λέγεται blanc des blancs, ενώ η ροζέ σαμπάνια είναι το
μοναδικό κρασί στον κόσμο που επιτρέπεται νομοθετικά να παραχθεί με ανάμειξη λευκού και κόκκινου κρασιού.

Αντιοξειδωτική λοσιόν αδυνατίσματος από πράσινο τσάι και σαμπάνια

Η σαμπάνια

Έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες με το κρασί. Είναι όμως πιο εμπλουτισμένη, γιατί αποτελείται από τρεις διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών υψηλής ποιότητας, ενώ η καλλιέργειά τους γίνεται σε βιολογικό χώμα. Προσφέρει στον οργανισμό έναν απίστευτο πλούτο βιταμινών, σακχάρων, αμινοξέων, ιχνοστοιχείων και τανινών. Ιδιότητες: τρέφει, τονώνει, είναι αντιοξειδωτική και βοηθάει στην αποτοξίνωση και το αδυνάτισμα. Στο εξωτερικό έχουν αρχίσει ήδη να παρασκευάζουν καλλυντικά προϊόντα για το αδυνάτισμα, αλλά και αντιοξειδωτικές κρέμες με βάση τη σαμπάνια.

Πράσινο τσάι

Tο τσάι περιέχει τανίνες, τεΐνη, σάκχαρα, βιταμίνες, θεοφυλλίνη, πολυφαινόλες και φλαβονοειδή, που διεγείρουν την αδρεναλίνη στον οργανισμό και παρατείνουν το χρόνο δράσης της. Ιδιότητες: είναι αντιοξειδωτικό, διεγερτικό, ενώ ευνοεί την απελευθέρωση και την αποβολή του λίπους από τον λιπώδη ιστό.

Αντιοξειδωτική-αδυνατιστική λοσιόν για πρόσωπο και σώμα

Παρασκευή: Βράζετε το τσάι και αφού κρυώσει, προσθέτετε τη σαμπάνια και τοποθετείτε τη λοσιόν σε γυάλι – νο μπουκάλι. Ανακινείτε κάθε φορά πριν από τη χρήση.
Χρήση:

Μάσκα προσώπου με σαμπάνια

Επιλέξτε όποιο ή όποια καλλυντικά επιθυμείτε από το eshop μας και κερδίστε 10% έκπτωση χρησιμοποιώντας το παρακάτω κουπόνι.

champagne