Πολιτική επιστροφών
Όλα μας τα προϊόντα είναι 100% φυσικά και χειροποίητα και συντηρούνται στο ψυγείο.

• Σε περίπτωση δικού μας λάθους, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και τα έξοδα αποστολής.
• Σε περίπτωση οποιουδήποτε ελαττώματος (αν το προϊόν έχει αλλοιωθεί ή έχει σπάσει μέσα στη συσκευασία κατά τη διάρκεια της αποστολής), γίνεται αντικατάσταση μόνο και εφόσον ενημερωθούμε την ημέρα της παραλαβής του και κατόπιν αποστολής φωτογραφιών του κατεστραμμένου προϊόντος στο info@dimitragoula.gr . Πέραν αυτού του χρονικού διαστήματος η αντικατάσταση δεν είναι δυνατή.
• Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα μη ελαττωματικό προϊόν, μπορείτε να το κάνετε εντός 7 ημερολογιακών ημερών, από την ημέρα που το παραλάβατε, λαμβάνοντας υπόψη τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1. Προτού προβείτε σε κάποια ενέργεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@dimitragoula.gr, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση επιστροφής του προϊόντος ή των προϊόντων που παραλάβατε. Εμείς θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιστροφή.
2. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί αχρησιμοποίητο με όλη την αρχική συσκευασία ακόμα και με όλες τις ετικέτες γνησιότητας.
3. Όλα τα αιτήματα για επιστροφή προϊόντων ελέγχονται με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια κατά την άφιξη τους και δεν θα εγκρίνονται εάν το προϊόν(ντα) δεν είναι στην αρχική του κατάσταση όπως σας το στείλαμε.

Όσον αφορά τα εξατομικευμένα προϊόντα παρέχεται η δυνατότητα μετατροπής τους εντός 15 ημερών από την αγορά τους.
* Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος, παρακαλούμε, μέχρι να γίνει η παραλαβή από την Speedex, θα θέλαμε να τα συντηρείτε στο ψυγείο.
** Το κόστος επιστροφής του προϊόντος η των προϊόντων προς την έδρα μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή, όταν δεν πρόκειται για κατεστραμμένο προϊόν.