Θεραπεία αναζωογόνησης για όλους τους τύπους δέρματος

Η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία. Η Κλεοπάτρα, η Αιγύπτια βασίλισσα, έκανε μπάνιο σε γάλα, για να διατηρήσει τη θρυλική ομορφιά της. Σήμερα, γνωρίζουμε ότι το γάλα περιέχει φρουτώδη οξέα, τα οποία θεωρούνται ως η πιο σημαντική αντιγηραντική ανακάλυψη. Είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες, ασβέστιο, βιταμίνες και απορροφάται τέλεια από το δέρμα, αφήνοντάς το να σφύζει από υγεία.

Spa θεραπεία γάλακτος

Σβήστε τα φώτα και ανάψτε κεριά με άρωμα βανίλιας ή καραμέλας. Γεμίστε την μπανιέρα με αχνιστό νερό και ρίξτε μέσα 2-3 λίτρα φρέσκο γάλα και ένα φλιτζάνι του τσαγιού, άνθη χαμομηλιού. Μπορείτε να έχετε δίπλα σας ένα τραπεζάκι με τα υλικά για τη θεραπεία και ένα ποτήρι παγωμένο, φρέσκο γάλα, χαμηλό σε λιπαρά, για να δροσίζεστε κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Βάλτε ένα ειδικό μαξιλάρι μπάνιου στον αυχένα. Νιώστε χαλάρωση και γαλήνη. Σε 5 λεπτά, αφού το αχνιστό λουτρό γάλακτος θα έχει μαλακώσει την επιδερμίδα σας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία.

Πήλινγκ

Αναδεύετε όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός και κάνετε μασάζ με γρήγορες, κυκλικές κινήσεις για λίγα λεπτά. Ξεπλένετε με το λουτρό γάλακτος.

Μάσκα με βάση το γάλα

Αναδεύετε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν ένας ομοιόμορφος πολτός και απλώνετε τη μάσκα σε πρόσωπο, λαιμό και σώμα. Την αφήνετε να δράσει για 15-20 λεπτά και ξεπλένετε με το λουτρό γάλακτος.