Ερωτικό ελιξίριο για γυναικείο και ανδρικό μασάζ..!

Τονώνει την ερωτική διάθεση ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσει το μυαλό από την ένταση και το στρες.

50ml αμυγδαλέλαιο

Τζινσεγκ 5 σταγ. ( φυσικό τονωτικό, αφροδισιακό, εξισορροπητικό )

Σανταλόξυλο 10 σταγ. ( αντικαταθλιπτικό )

Κανέλα 5 σταγ. (Θερμαντικό, Μυοχαλαρωτικο)

massage_2

Ερωτικό ελιξίριο για το γυναίκειο μασάζ

Ενεργοποιεί την έκκριση φερορμονών , ορμόνες που μας κάνουν να αισθανόμαστε και να εκπέμπουμε ερωτισμό και αισθησιασμό. Απλώνουμε απαλά το λάδι σε όλο το δέρμα μετά το ντους.

50ml αμυγδαλέλαιο

Υλαγκ υλαγκ  5 σταγ. (αφροδισιακό, αντικαταθλιπτικό, τονώνει το νευρικό σύστημα)

Βανίλια 10 σταγ. (αντιοξειδωτικό, αντιστρές )

Πορτοκάλι 5 σταγ. (αντικαταθλιπτικό, αντιστρες, ενεργοποιεί το λεμφικό, δίνει λάμψη)

ETHER ELAIA.jpg

Μικρά αλλά θαυματουργά ερωτικά ελιξίρια

Εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχουν μικρά μαγικά μπουκαλάκια που κάνουν θαύματα; Όπως μ’ ενημέρωσε λοιπόν η πολύ καλή μου φίλη Δήμητρα Γουλά – που ειδικεύεται στην κοσμετολογία και την αισθητική- τα αιθέρια έλαια έχουν τη δύναμη να μας αλλάξουν τη ζωή.

Τι είναι τα αιθέρια έλαια;

Τα αιθέρια έλαια είναι ουσίες που περιέχονται στα άνθη, φύλλα, φλοιούς, ρίζες, σπόρους και καρπούς διαφόρων φυτών και δένδρων.

Εξάγονται με τη μέθοδο της απόσταξης και η επαφή τους με τον οργανισμό μας επιτυγχάνεται με την απορρόφησή τους από το δέρμα, αλλά και μέσω της όσφρησης.

Τα αιθέρια έλαια αποτελούν τη βάση της αρωματοθεραπείας, του κλάδου της εναλλακτικής ιατρικής που σκοπεύει στη θεραπεία ψυχής και σώματος μέσω της χρήση των αρωματικών ελαίων.

Η θεραπευτική δράση των αιθέριων ελαίων

Σύμφωνα με τον Robert Tisserant γνωστό αρωματοθεραπευτή για να κατανοήσουμε τον τρόπο δράσης των αιθέριων ελαίων μας δίνει το εξής παράδειγμα=> αν θεωρήσουμε ότι η θεραπεία είναι σαν το άνοιγμα μιας πόρτας, η δράση του χημικού φάρμακού είναι σαν να ανοίγουμε την πόρτα με λοστό. Η δράση όμως του αιθέριου ελαίου είναι όπως το κλειδί που ταιριάζει απόλυτα στην κλειδαριά και ανοίγει την πόρτα απαλά χωρίς βία. Το κλειδί στην προκείμενη περίπτωση είναι ο σωστός συνδυασμός  των αιθέριων ελαίων μαζί με το κατάλληλο μασάζ.

Θεραπεία μέσω της όσφρησης

Οι οσμές έχουν άμεση δράση στον εγκέφαλο επηρεάζοντας τις εκκρίσεις ουσιών όπως οι ενδορφίνες, που μας προτρέπουν να αισθανθούμε χαλαρωμένοι, αισθησιακοί, γεμάτοι ευφορία και οι Φερορμόνες (σεξουαλικές αδενικές εκκρίσεις ) που μας κάνουν να νιώθουμε σεξουαλικές, αισθησιακές. Όταν το άρωμα φοριέται ως ελιξίριο του έρωτα, στέλνει ένα λεπτό, όμως ισχυρό μήνυμα στο σύντροφο μας

Θεραπεία μέσω της απορρόφησης από το δέρμα

ΜΟΝΟ τα αιθέρια έλαια έχουν την εκπληκτική δυνατότητα να διεισδύουν στα βαθύτερα στρωματά του δέρματος λόγο της απίστευτης ομοιότητας της δομής τους με την μεμβράνη των κύτταρων μας. Εισχωρούν με μεγάλη ευκολία ακόμα πιο μέσα στα τριχοειδή αγγεία δηλαδή στην κυκλοφορία του αίματος. Με αυτόν τον τρόπο μεταφέρονται σε όλους τους κυτταρικούς ιστούς του σώματος και θεραπεύουν τον οργανισμό από μέσα προς τα έξω.

 

Posted by Katerina Maragkou on 10 Φεβρουαρίου 2016 στο toimerologio.com