Πιστωτική κάρτα

Όλες οι συναλλαγές για χρέωση πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται από την Eurobank (www.eurobank.gr). Η Eurobank, μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες, παρέχει ασφαλείς servers για όλες τις παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, που χειρίζονται με ασφάλεια όλα τα προσωπικά δεδομένα, με κωδικοποίηση βιομηχανικών προδιαγραφών. Μπορείτε να δείτε το εικονίδιο με το λουκετάκι που πιστοποιεί την ασφάλεια της συναλλαγής.

PayPal

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές μέσω PayPal. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά!

Αντικαταβολή

Δεχόμαστε παραγγελίες επί αντικαταβολή, για αποστολή με ΕΛΤΑ ή κούριερ, ΜΟΝΟΝ εντός Ελλάδας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€ επιπλέον.

Μετρητά

Ισχύει ΜΟΝΟ αν έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής “Παραλαβή από το κατάστημα”. Θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail για τη μέρα και ώρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας και θα την εξοφλήσετε με την παραλαβή της από το Dimitra Goula Boutique Institute.

Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Κάντε τις πληρωμές σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε γράψτε τον αριθμό της παραγγελίας σας και το Ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία κατάθεσης. Η παραγγελία σας θα αποσταλεί μόλις πραγματοποιηθεί η πίστωση του ποσού στο λογαριασμό μας.