Πιστωτική κάρτα

Όλες οι συναλλαγές για χρέωση πιστωτικής κάρτας πραγματοποιούνται από την Eurobank (www.eurobank.gr). Η Eurobank, μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες, παρέχει ασφαλείς servers για όλες τις παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, που χειρίζονται με ασφάλεια όλα τα προσωπικά δεδομένα, με κωδικοποίηση βιομηχανικών προδιαγραφών. Μπορείτε να δείτε το εικονίδιο με το λουκετάκι που πιστοποιεί την ασφάλεια της συναλλαγής.

PayPal

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται πληρωμές μέσω PayPal. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά!

Αντικαταβολή

Δεχόμαστε παραγγελίες επί αντικαταβολή, για αποστολή με ΕΛΤΑ ή κούριερ, ΜΟΝΟΝ εντός Ελλάδας. Το κόστος αντικαταβολής είναι 3€ επιπλέον.

Μετρητά

Ισχύει ΜΟΝΟ αν έχετε επιλέξει σαν τρόπο αποστολής “Παραλαβή από το κατάστημα”. Θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail για τη μέρα και ώρα που θα είναι έτοιμη η παραγγελία σας και θα την εξοφλήσετε με την παραλαβή της από το Dimitra Goula Boutique Institute.

Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε, εάν το επιθυμείτε, να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα τράπεζας ή μέσω e-banking. Η κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται.

• Τράπεζα: Eurobank
• IBAN GR2202600440000420202131165
• Δικαιούχος: DIMITRA GOULA LUXURY SKINCARE E.E.

Στην περίπτωση αυτή είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομά σας και ο αριθμός της παραγγελίας σας στην αιτιολογία. *Εφόσον υπάρχουν έξοδα συναλλαγής, βαρύνουν τον εντολέα.*

Μόλις πραγματοποιήσετε την κατάθεση, θα θέλαμε να μας στείλετε το καταθετηριο στο email μας: info@dimitragoula.