1) Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ). Συστημένη αποστολή με τα ΕΛΤΑ σε όλο τον κόσμο εκτός Ελλάδας. Χρόνος παράδοσης από 3 εργάσιμες ημέρες μέχρι 7 εργάσιμες ημέρες για προορισμούς εκτός Ευρώπαϊκής Ένωσης συνήθως. Το κόστος αποστολής είναι ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας.

2) Ταχυμεταφορά courier. Συστημένη αποστολή με εταιρεία courier στα αστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες ημέρες για εντός Αττικής και 3-4 για τις υπόλοιπες περιοχές στην Ελλάδα. Δυνατότητα αντικαταβολής μόνο για Ελλάδα με επιβάρυνση 1,5€. Το κόστος αποστολής είναι 2€.

3) Παραλαβή από το Ινστιτούτο. Εάν δεν θέλετε να επιβαρυνθείτε με έξοδα αποστολής μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το Ινστιτούτο Dimitra Goula Boutique Insitute (Αν.Τσόχα 18, 11521 Αθήνα, μετρό Αμπελόκηποι) σε εργάσιμες ημέρες και ώρες και να εξοφλήσετε με την παραλαβή. Όταν λάβουμε την παραγγελία σας θα σας ειδοποιήσουμε για την ημερομηνία παράδοσης.

4) Αποστολή με e-mail. Ισχύει μόνο για αποστολή δωροεπιταγής Gift Card. Θα στείλουμε την δωροεπιταγή σας στον παραλήπτη ηλεκτρονικά και θα μπορεί να την τυπώσει για να την εξαργυρώσει στο Dimitra Goula Boutique Institute με θεραπείες και καλλυντικά ή να χρησιμοποιήσει το συνημμένο ηλεκτρονικό κουπόνι για να παραγγείλει φυσικά καλλυντικά από το E-shop μας.

5) Δωρεάν Αποστολή. Για παραγγελίες προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 120€ σε όλη την Ελλάδα η αποστολή είναι δωρεάν. Για παραγγελίες προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 200€ στην Κύπρο η αποστολή είναι δωρεάν. Η δωρεάν αποστολή ισχύει εάν το τελικό ποσό παραγγελίας μετά απο τυχόν εκπτώσεις ξεπερνά τα αναφερόμενα ποσά.

 

** Όλες οι παραγγελίες μας παρασκευάζονται εντός 3 – 5 εργάσιμων ημερών, κατά σειρά προτεραιότητας. Σε περίοδο εκπτώσεων μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις, καθώς όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται ένα ένα και είναι 100% φρέσκα.