Τα ελιξίρια ομορφιάς” (5η έκδοση)

Έχετε σκεφτεί…
– πως μια μικρή ποσότητα καφέ εσπρέσο μπορεί να μειώσει την κυτταρίτιδά σας και το τοπικό πάχος;
– πως η σοκολάτα μπορεί να βοηθήσει στο αδυνάτισμα;
– πως το κόκκινο κρασί, η μπύρα και η σαμπάνια μπορούν να γίνουν απίθανα φίλτρα ομορφιάς;

Αυτά και πολλά άλλα μυστικά ομορφιάς μας αποκαλύπτει η γνωστή αισθητικός Δήμητρα Γουλά “ακούγοντας” τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και προτείνοντας καλλυντικά χωρίς χημικές ουσίες, βασισμένα σε φυσικές πρώτες ύλες που υπάρχουν σε κάθε σπίτι.

Παρασκευάστε τα μόνες σας, οικολογικά, οικονομικά και αποτελεσματικά.
Κάντε τη φύση σύμμαχό σας, γιατί η φύση μας έχει αποδείξει…ότι προσφέρει απλόχερα!
Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας;” (3η έκδοση)
Είναι ένα αντιεμπορικό βιβλίο, το οποίο αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό που δεν θα σε κατευθύνει στα μαγαζιά και τις πολυεθνικές εταιρίες καλλυντικών, αλλά θα σε μυήσει στη μαγεία της φυσικής ομορφιάς.

Τα φρούτα, τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, το θαλασσινό νερό και το λάδι ελιάς, είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που απλόχερα μάς προσφέρει η ελληνική φύση. Όταν πάω διακοπές παίρνω μαζί μου ελάχιστα τυποποιημένα καλλυντικά, γιατί ξέρω ότι όπου και να βρεθώ θα υπάρχουν οι συνταγές της φύσης, αγνές και αποτελεσματικές: θυμάρι (αντισηπτικό), ρίγανη (τονωτική), λάδι ελιάς (αντηλιακό), λεμόνι (μαλακτικό). Ακόμη, θα κάνω πίλινγκ από σιμιγδάλι και μέλι ή από άμμο και θαλασσινό νερό, και θα φτιάξω χίλια-δυο άλλα καλλυντικά από υλικά που βρίσκονται παντού γύρω μας και μάλιστα εντελώς δωρεάν!

Βλέπω, εδώ και πολλά χρόνια, γυναίκες χαμένες στο λαβύρινθο της διαφήμισης να πιέζονται οικονομικά και ψυχολογικά για να αποκτήσουν όλα αυτά τα προϊόντα που προβάλλονται ως απαραίτητα και θεωρούνται σημαντικά για τη διατήρηση της υγείας και της νεότητας της επιδερμίδας: κρέμες ματιών, ημέρας, νύκτας, σώματος, serum, αντηλιακά, after sun…

Με τις συνταγές ομορφιάς από φυσικά υλικά, απευθύνομαι σε όλες τις γυναίκες, για να μοιραστώ τις γνώσεις μου και να τις βοηθήσω να απαλλαχθούν από το καταναλωτικό στρες. Θα σας δείξω πόσο απλά μπορούμε να συνδυάσουμε υλικά που βρίσκονται στην κουζίνα μας για να φτιάξουμε τα δικά μας καλλυντικά, εύκολα, γρήγορα και, πάνω απ’ όλα, υγιεινά και οικονομικά.

Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Θα συνεχίσω να σας ενημερώνω μέσα από τα βιβλία μου για τα δώρα της φύσης και πως μπορείτε με απλούς τρόπους να τα χρησιμοποιήσετε ώστε να αναδείξετε την ομορφιά και την υγεία του δέρματός σας. Τα βιβλία μου μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Διόπτρα.